Over Jasmijn Twilt

Ik ben kunstenaar. Mijn werk is te koop en ik teken in opdracht. Ik wil voor je tekenen op muren, garagedeuren, papier of in digitale vorm voor uitnodigingen of visitekaartjes.

Al van kinds af aan teken ik veel, tekenen is een manier om de wereld te kunnen waarnemen, om je oog te trainen écht te zien. Te zien zonder oordeel, zonder in te vullen wat je denkt dat je ziet, om zo te proberen tot de essentie of de waarheid te komen. Tekenen is ook een manier om een andere wereld te scheppen, om de suggestie te wekken dat er andere mogelijkheden zijn, om dat wat ik niet kan benoemen en (nog) ongrijpbaar is te laten zien.

Op de kunstacademie (Artez Zwolle/Arnhem 2014) heb ik naast tekenen ook andere manieren gevonden om te onderzoeken zoals het verzamelen van beelden, film, grafiek, installaties en tekst. Maar tekenen blijft mijn moedertaal.

Ik maak dus tekeningen, als onderdeel van mijn eigen onderzoek en in opdracht. Bij werk in opdracht leef ik me in, in waar en hoe de tekening gezien gaat worden. Om zo een verhaal binnen een eigen wereld te creëren op papier, muren of digitaal. Ik wil mensen aanzetten tot nadenken, dromen, misschien zelfs veranderen.

Contact

Stuur mij een email of als je liever wilt bellen stuur mij je telefoonnummer dan bel ik je terug.